Specijalna ponuda

Samsung dodatak za Smart TV Evolution Kit SEK-1000 XC

Brend: Nova tehnika
Kod proizvoda: Samsung SEK-1000 XC
Dostupnost:
Na lageru
Cena: RSD 6,900.00
Vanvremenske TV performanse i sadržaj: Evolution Kit vam garantuje bolju zabavu. Nadogradnja na Smart Hub 2013. omogućava pristup širokom spektru sadržaja. Od pametnog sadržaja i novijih aplikacija do aplikacija za društvene novosti, muzike, fotografija, filmova i TV klipova, zakoračićete u svet zabave koji do sada niste videli. Kada se uzme u obzir i noviji i pristupačniji izgled, jasno je da je Evolution Kit pravi izbor koji će omogućiti redovno ažuriranje vašeg Smart televizora.
Društvene mreže: Budite uvek u toku društvenih dešavanja uz pomoć Smart Hub Panela Društvene novosti. Sada imate priliku da vidite omiljeni klip vašeg prijatelja , a možete čak i da pravite video pozive preko Skype-a.
Aplikacije: Uživajte u širokoj lepezi aplikacija koje očekujete samo od vašeg Smart TVa jednostavnim preuzimanjem sa Samsung Appsa. Sada imate priliku da sve vaše aplikacije čuvate na panelu Aplikacija.
Fotografije, Video zapisi, Muzika: Samsung Allshare funkcija formira bežičnu mrežu u okviru vašeg doma kako biste mogli da uživate u sadržajima sa kompatibilnih uređaja, kao što su PC računar ili fotoaparat. Sada možete izuzetno lako da razmenjujete sadržaj, koji ste sačuvali na panelu Fotografije, video i muzika na vašem Samsung Smart TV-u.
Bolje funkcije, bolji Smart televizori: Nadogradite Samsung Smart TV da biste dobili naprednije i interaktivnije mogućnosti uz Evolution Kit. Olakšajte i ulepšajte sebi život uz vrhunske funkcije, kao što su kontrola glasom i komande gestikulacijom, zajedno sa kontrolom pokretom sa dve ruke. Kada želite da se odmorite, a ne možete da pronađete daljinski upravljač, dovoljno je da kažete „ Hi TV“ ili mahnete rukom i Smart TV će vam omogućiti da izvršite neku od mnogobrojnih komandi, poput menjanja kanala i pojačavanja ili utišavanja zvuka.
Unapredite brzinu obrade Smart televizora: Iskusite ujednačenije, brže i moćnije performanse pomoću Evolution Kit-a koji će unaprediti brzinu obrade vašeg Smart televizora sa Dual Core na nivo Quad Core procesora. Možete da dobijete i brži pristup usluzi Smart Hub i poboljšane mogućnosti istovremenog obavljanja više radnji. Vaš Smart televizor će biti uređaj za najprijatnije trenutke.
Kompatibilnost:
Serije LED TV: ES7000, ES7500 i novije
Serije Plazma TV: E7000, E8000
Dimenzije: 127 x 91 x 16 mm

Napiši recenziju

Ime:


Recenzija: Note: HTML nije preveden!

Ocena: Loše            Dobro

Unesite kod sa slike: