O nama

Prodaja Tehnike je internet prodavnica koja se bavi distribucijom mobilnih telefona, tablet i laptop računara, fotoaparata, navigacija, konzola za videoigrice, bele tehnike, tv aparata itd.  svih brendova.

U našoj ponudi osim novih aparata možete pronaći veliki izbor i polovnih (korišćenih) uređaja koji su posle detaljne provere od naših ovlašćenih servisera stavljeni u distribuciju uz garanciju na ispravnost u trajanju od 30 dana .

Takođe Vam stoji na raspolaganju kalkulator na portalu  www.otkuptehnike.rs gde možete prodati svoj stari uređaj i uz doplatu kupiti skuplji ili jeftiniji nov ili polovan uređaj.

 

Našim kupcima nudimo efektivno rešenje za nijihove potrebe, da u momentu širenja telekomunikacione i IT industrije idu u korak sa vremenom i prate trend razvoja u ovoj oblasti.

Posedujemo veliki broj referenci i zadovoljnih mušterija, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Prodaja novih i  polovnih uređaja sa garancijom po veoma pristupačnim cenama i uz mogućnost zamene starih aparata . Takođe je u ponudi oprema za tehniku, punjači , baterije, rezervne komponente, displeji, buzeri i jos dosta toga.  Besplatna isporuka u Srbiji za 24h. Plaćanje pouzećem. Poručite telefonom 011/3561-723 ili online.


U ponudi imamo sledeće kategorije;

-mobilni telefoni
-tablet računari
-laptop računari
-Apple Mackbook
-fotoaparati
-navigacije
-konzole za igrice
-bela tehnika
-uređaji za domaćinstvo
-dodatna oprema
-laserski štampači

- bela tehnika

 

ProdajaTehnike.net